Till ditt barn

Att få barn och att ha barn är en stor omställning för många. Det gäller att prioritera en ny individ i sitt liv och det är inte längre de vuxna som kommer som prio 1. I och med att ett barn kommer in i livet är det många nya saker som måste införskaffas. Vi vill med denna sida komma med bra tips på sajter och produkter som du som barnfamilj har nytta av, så att du slipper leta produkter du inte känner till så mycket om. Hoppas du hittar det just du söker.

Nyfödd

En nyfödd…

En nyfödd behöver helt andra saker än vad ett större barn behöver. Några saker som är bra att införskaffa innan barnet anländer är;

  • En basuppsättning kläder. Här gäller det att tänka praktiskt och införskaffa några uppsättningar av varje för att ha ombyten då kläderna behöver tvättas. Ett tips är att införskaffa 4 bodies, gärna med lång ärm. 4 par byxor, 2 par varmare tröjor eller koftor, en mössa, 4 par sockar. Om det är kallt när ditt barn föds är det bra att införskaffa en overall med, att använda från bb.
  • Sköt-artiklar så som blöjor och sköt-lappar samt några bra salvor för röda barnstjärtar.
  • Ett skötbord att använda då du byter på barnet samt klär barnet. Här finns antingen skötbord som ställs på golvet eller praktiska skötbord som fästes på väggen.
  • En spjälsäng till barnet att sova i.
  • En vagn samt en bilbarnstol till barnet.

Har du dessa saker hemma kan du i lugn och ro sedan känna efter vilka saker ni behöver komplettera med, för att just er vardag ska fungera på bästa sätt.

Barn som pysslar

När barnet växer upp…

När barnet sedan blir lite större är det andra saker som behöver införskaffas. Det kan vara utrustning till den nya sporten barnet börjat med eller ett par nya skridskor att använda i skolan. När barnet blir större kommer den också att behöva leksaker att stimulera sig med. Vilka leksaker ni väljer beror både på barnets ålder och intressen. Vi kommer hela tiden att fylla på med bra tips på olika produkter barn behöver och tycker är roliga att använda.

Internet…

Idag finns det otroligt många bra produkter för barn på nätet. I och med att webbshopparna kom till så finns det idag nästan obegränsat av produkter att handla från datorn. Man behöver inte länge gå till en fysisk butik utan kan enkelt sitta hemma och beställa i lugn och ro. Varorna skickas sedan, antingen till hemadressen eller närmaste utlämningsställe, vilket är väldigt smidigt.  E-handeln har öppnat många dörrar för den stressade småbarnsföräldern.