Roliga aktiviteter för barnen

Så klart så gäller det att ha roliga aktiviteter för barnen om det är uselt väder ut eller de inte hittar på egna aktiviteter. Se till att köpa hem pussel och annat som man kan ha i reserv om man inte har något annat för sig eller om det är en regnig lördag och man inte kan gå ut och leka.

Lägga pussel

Det kan vara skoj att ha ett litet förråd med olika pussel och leksaker som inte barnen vet om som man kan plocka fram som överraskning. Pussel finns ju att köpa lite varstans men hos FunStuff så finns det pussel med olika städer som man kan köp hem och lägga. Då får man lära sig lite om dessa städer i samband med pusselläggandet. Dessa pussel är dessutom gjorda som magneter vilket gör att du kan sätta upp det färdiga pusslet på ert kylskåp.

Spela spel tillsammans

Något som kan vara trevligt och ett bra tidsfördriv är att spela spel tillsammans hela familjen. Kanske det är dags att rota längst bak i förrådet och plocka fram det gamla korongspelet som ni som föräldrar spelade som barn. Detta kan bli en hit och det finns en fördel om man har gott om utrymme kring spelet. Skapa en turnering där ni alla får spela mot varandra och kröna en slutlig vinnare av turneringen. Detta spel kan säkert bli en stor favorit hos alla i familjen.