Skaffa en GPS klocka till barnen

Om det är dags att skaffa en klocka till ditt barn kan det vara en bra idé att välja en GPS-klocka. De är inte bara snygga utan hjälper både dig och ditt barn att känna sig tryggare. Om du vill ha ett alternativ som både låter dig se var barnet befinner sig och som barnet kan ringa dig med kan du hitta något här. Det är perfekt om du tycker att barnet är för litet för en mobiltelefon men du ändå vill att möjligheten att kontakta dig ska finnas.

Tillbehör för att göra klockan mer personlig

En fördel med en GPS-klocka är att du kan göra den mer personlig genom att byta armband. På så sätt kan ditt barn ändra klockan när de tröttnar. En fördel eftersom du slipper köpa en ny klocka.

En sådan här klocka har dessutom flera funktioner som kanske passar bättre för äldre barn. Om de tränar kan de spåra sin prestation. Det finns också stegräknare, pulsmätare, möjlighet att spåra sömn och väckarklocka. Vad som finns beror på vilken klocka du väljer. Det brukar också gå att välja mellan olika urtavlor. En GPS-klocka är en utmärkt födelsedagspresent eller julklapp till ditt barn.