Fixa ett lyckat barnkalas

När ett barn fyller år är det viktigt att vi uppmärksammar det. Ett bra sätt är att arrangera ett barnkalas. Då bjuder ni in barnets vänner och familjen till ett event både ni och barnen sent skall gömma. I det här inlägget kommer du att få några tips på hur du fixar ett riktigt lyckat barnkalas.

Välj ett tema

Det funkar givetvis att ha ett kalas utan tema. Men om ni vill göra tillfället extra speciellt ska ni välja ett tema. Ett tema som funkar för de flesta barn är Greta gris. Klicka här för att beställa produkter med exempelvis Greta gris för kalaset. Med hjälp av dekorationer kan du ta kalaset till nästa nivå och därmed göra det mer minnesvärt.

Aktiviteter

En förutsättning för att barnen ska roas på kalaset är de blir underhållna. Det finns massvis med olika lekar som är lämpade för barnkalas. Om ni till exempel har Greta gris som tema kan leken sätta knorr på grisen vara en passande aktivitet. Några andra exempel på lekar är hela havet stormar och dansstopp.

Ätbart

Sist men inte minst är det alltid trevligt att bjuda på något ät- och drickbart. Ni kan bjuda på fika med tårta och godsaker eller enkel mat som barn gillar.