Ta med barnen på en solsemester

Nu när vintern börjar närma sig på riktigt längtar du kanske efter sol och värme? Att slippa undan kylan och istället få ligga och sola på en härlig sandstrand. Att ligga och läsa i skuggan, bada i vågorna eller bygga sandslott med barnen på stranden. Visst låter det härligt?

Passa då på att boka en resa till varmare breddgrader i vinter och få en välbehövlig paus från den stressiga vardagen. Ta med hela familjen och låt barnen få leka av sig i sanden och bada så länge de orkar. De kommer garanterat kommer tillbaka till skolan mer utvilade och med mer energi.

Rätt klädd på stranden

Även om du egentligen inte behöver ta med dig så mycket för att njuta av din semester är det ett par saker du ändå bör tänka på. Först och främst är det viktigt att packa ner solkräm, gärna med hög solskyddsfaktor eftersom solen ofta är starkare än du tror. Det kan även vara kul med några bra böcker eller spel för att underhålla barnen. Passa även på att unna dig själv en ny bikini eller baddräkt i säsongens färg eller mönster. På nätet finns ett stort utbud så titta in och hitta något till dig själv.